No Widgets found in the Sidebar
Sidste nyt om Tom Cruise - bliv opdateret her

Tom Cruise er en amerikansk skuespiller og producer. Han er blevet nomineret til tre Oscar-priser og har vundet tre Golden Globe-priser.

Tom Cruise er en af de mest succesrige skuespillere i Hollywood. Han har medvirket i mange anmelderroste og kommercielt succesrige film, såsom "A Few Good Men" (1992), "The Firm" (1993), "Jerry Maguire" (1996), "Eyes Wide Shut" (1999) og " War of the Worlds" (2005).

Dette afsnit giver dig de seneste nyheder om Tom Cruise, som du kan læse her for at holde dig opdateret om hans seneste begivenheder.

Hvor er han fra?

Tom Cruise er en amerikansk skuespiller og producer. Han er blevet nomineret til tre Oscar-priser og har vundet tre Golden Globe-priser.

Cruise blev født i Syracuse, New York, søn af Mary Lee (født Pfeiffer), en specialundervisningslærer, og Thomas Cruise Mapother III (født i Louisville, Kentucky), en elektroingeniør.

Hvad er den sidste film, Tom spillede i?

Tom Cruise er en amerikansk skuespiller og producer. Han er blevet nomineret til tre Oscar-priser og har vundet tre Golden Globe-priser.

Den sidste film, Tom medvirkede i, er "Mission Impossible: Fallout".

Hvad er hans seneste film?

Tom Cruise er en amerikansk skuespiller og producer. Han er blevet nomineret til tre Oscar-priser og har vundet tre Golden Globe-priser.

Tom Cruise er en amerikansk skuespiller og producer, der er blevet nomineret til tre Oscar-priser og har vundet tre Golden Globe-priser.

Kommer der snart en ny Tom Cruise-film?

Tom Cruise er en amerikansk skuespiller og filmproducent. Han er blevet nomineret til tre Oscar-priser og har vundet tre Golden Globe-priser.

Tom Cruise er en af de mest berømte skuespillere i Hollywood. Hans film har indtjent over 6 milliarder dollars på det globale billetkontor, hvilket gør ham til den sjette mest indtjenende skuespiller nogensinde.

I 2018 udkommer der fire film med Tom Cruise i hovedrollen: Mission Impossible – Fallout, The Mummy, American Made og Top Gun: Maverick.

Hvor mange børn har han?

Tom Cruise har 4 børn.

Tom Cruise har fire børn.

Hvad er navnet på Toms seneste film?

Tom Cruise er en amerikansk filmskuespiller og producer. Han er blevet nomineret til tre Oscar-priser og har vundet tre Golden Globe-priser.

Mission: Impossible – Fallout er Tom Cruises seneste film. Den blev udgivet den 27. juli 2018, og det er den sjette del i Mission: Impossible-serien.

Hvad er hans seneste nyheder?

Tom Cruise er en amerikansk skuespiller og producer. Han er blevet nomineret til tre Oscar-priser og vundet tre Golden Globe-priser.

Tom Cruise er kendt for sine roller i film som "Top Gun" (1986), "The Firm" (1993), "Jerry Maguire" (1996), "Eyes Wide Shut" (1999) og Mission: Impossible-serien, som begyndte med en film fra 1996 af samme navn.

Hvor kan jeg finde mere information om Tom Cruises film?

Tom Cruise er en amerikansk skuespiller og producer. Han er blevet nomineret til tre Oscar-priser og har vundet tre Golden Globe-priser. Hans film har indtjent over 7 milliarder dollars på verdensomspændende billetkontor.

Jeg fandt denne information på Wikipedia.

Hvornår optrådte Tom sidst i en film?

Tom Cruise er en skuespiller, der har været i filmindustrien i næsten fire årtier. Han har medvirket i mange film, hvoraf nogle er blevet storhits som Top Gun og Mission Impossible.

Sidste gang Tom optrådte i en film var i 2018 med Mission Impossible: Fallout.

Hvad er hans nettoværdi?

Tom Cruise har en anslået nettoværdi på 570 millioner dollars.

Tom Cruise er en amerikansk skuespiller og producer, som har en anslået nettoværdi på 570 millioner dollars. Han fik sin skuespillerdebut i en alder af 19 i filmen "Endless Love" (1981), før han fortsatte med at opnå bred anerkendelse med hovedroller i film som "Top Gun" (1986), "A Few Good Men" (1992) ), og "Jerry Maguire" (1996).

Er Tom Cruise gift?

Tom Cruise har været gift 3 gange.

Tom Cruises første ægteskab var med Mimi Rogers fra 1987-1990. Hans andet ægteskab var med Nicole Kidman fra 1990-2001. Han har været gift med Katie Holmes siden 2006, og de har en datter sammen, Suri Cruise.

By

CVR DK-37407739