No Widgets found in the Sidebar
Sidste nyt om Leonardo DiCaprio - bliv opdateret her

Leonardo DiCaprio er en amerikansk skuespiller og filmproducent. Leonardo er bedst kendt for sine roller i Titanic, The Revenant, Inception og for nylig sin Oscar-vindende rolle i The Revenant.

Skuespilleren er blevet nomineret til seks Oscar-priser og vundet to af dem. Han er også blevet nomineret til tre British Academy Film Awards og ni Golden Globe Awards.

Hvad er de seneste billeder af Leonardo DiCaprio?

Leonardo DiCaprio er en Oscar-vindende skuespiller og producer. Han er også filminstruktør og miljøaktivist.

Hans seneste billeder er på forsiden af Rolling Stone Magazine.

Hvad har Leonardo DiCaprio lavet for nylig?

Leonardo DiCaprio har haft travlt med at optage en film i New York City. Mens han var der, deltog han også i et møde for sin fond.

Leonardo DiCaprio har haft travlt med at optage Martin Scorsese-filmen "The Irishman". Han er også grundlæggeren af Leonardo DiCaprio Foundation, som er dedikeret til at beskytte miljøet og dyrelivet.

Har Leonardo DiCaprio det godt?

Leonardo DiCaprio er skuespiller og filmproducent.

Han er blevet nomineret til seks Oscar-priser og vundet to. DiCaprios første nominering var for hans rolle i What's Eating Gilbert Grape (1993). Hans første sejr var for The Revenant (2015) ved den 88. Oscar-uddeling.

I 2016 modtog han en Golden Globe Award for sin præstation i The Revenant. I 2017 vandt han Oscar-prisen for bedste skuespiller i et film-drama ved den 89. Oscar og modtog sin tredje nominering i den kategori.

Hvad er Leonardo DiCaprios næste projekter?

Leonardo DiCaprio er en skuespiller, der er blevet nomineret til fem Oscar-priser og vundet en. Han har også vundet en Golden Globe Award og Screen Actors Guild Award.

Han er bedst kendt for sin hovedrolle i filmene "Titanic" og "The Revenant". Han skal medvirke i Quentin Tarantinos kommende film, "Once Upon a Time in Hollywood".

Hvornår udkommer Leonardo DiCaprios nye film?

Leonardo DiCaprio er en amerikansk skuespiller og producer. Han er bedst kendt for sine roller i Titanic, The Revenant og Romeo + Juliet.

Udgivelsesdatoen for den nye Leonardo DiCaprio-film er endnu ikke offentliggjort.

Hvad er de seneste nyheder om Leonardo DiCaprio?

Leonardo DiCaprio er en amerikansk skuespiller og filmproducent. Hans seneste nyheder inkluderer hans rolle i filmen "The Revenant", som vandt ham en Golden Globe Award for bedste mandlige hovedrolle.

Leonardo DiCaprio blev født i Hollywood, Californien, den 11. november 1974. Han er søn af Irmelin (født Indenbirken), en juridisk sekretær, og George DiCaprio, en underjordisk tegneseriekunstner og producent/distributør af tegneserier. Hans far er af italiensk (fra Calabrien) og tysk afstamning; hans mor er tysk-amerikansk (fra Pennsylvania). Han voksede op i Los Angeles' Bel Air-kvarter.

Hvad hedder Leonardo DiCaprios nye film?

Leonardo DiCaprio er en amerikansk skuespiller og producer, der har en nettoværdi på 245 millioner dollars.

Navnet på Leonardo DiCaprios nye film er "Once Upon a Time in Hollywood".

Hvor gammel var Leonardo DiCaprio, da han fik sin første Oscar-nominering?

Leonardo DiCaprio er en amerikansk skuespiller og filmproducent. Han er blevet nomineret til seks Oscar-priser og fem Golden Globe-priser.

Han blev nomineret til sin første Oscar for bedste skuespiller i en hovedrolle, da han var 26 år gammel.

Hvor kan jeg finde de seneste nyheder om Leonardo DiCaprio?

Leonardo DiCaprio har været meget i nyhederne på det seneste. Hans seneste film udkommer snart, og han er blevet nomineret til en Oscar.

Du kan finde de seneste nyheder om Leonardo DiCaprio på hans Wikipedia-side, eller du kan læse artikler om ham på Google News, Yahoo News og BBC News.

By

CVR DK-37407739