No Widgets found in the Sidebar
Sidste nyt om Emma Watson - bliv opdateret her

Emma Watson er en britisk skuespillerinde og model, der spillede rollen som Hermione Granger i Harry Potter-filmserien.

Emma Watson er en britisk skuespillerinde og model, der spillede rollen som Hermione Granger i Harry Potter-filmserien.

Hun blev født den 15. april 1990 i Paris, Frankrig af Jacqueline Luesby og Chris Watson. Hendes mor er engelsk, og hendes far er amerikaner. Hun har to søskende – Alex (født 1992) og Matt (født 1993).

Hun gik på Brown University i seks måneder, før hun droppede ud for at fokusere på sin skuespillerkarriere.

I 2007 spillede hun hovedrollen som Hermione Granger i storfilmen Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1, som udkom i november 2010.

Hvad er Emma Watsons nettoværdi?

Emma Watson er en engelsk skuespillerinde, model og aktivist. Hun blev fremtrædende som Hermione Granger i Harry Potter-filmserien.

Emma Watsons nettoværdi: 80 millioner dollars

Er Emma Watson involveret i politik?

Emma Watson er en britisk skuespillerinde, model og aktivist. Hun har været involveret i forskellige velgørende projekter og har altid været højtråbende omkring sine meninger om feminisme og ligestilling.

I 2013 holdt Emma Watson en tale i FN's hovedkvarter i New York City som ambassadør for UN Women. I 2015 var hun med til at lancere HeForShe-kampagnen med UN Women for at opmuntre mænd til at gå ind for ligestilling.

I 2017 blev Emma Watson en UN Women Goodwill-ambassadør og talte om sit arbejde for organisationen ved FN's generalforsamling i 2017 i New York City.

Hvem er Emma Watson?

Emma Watson er en britisk skuespillerinde, model og aktivist. Hun blev fremtrædende som Hermione Granger i Harry Potter-filmserien.

Hun spillede Belle i live-action-versionen af Beauty and the Beast (2017). Hun blev udnævnt til UN Women Goodwill Ambassador i 2014.

Hvordan blev Emma Watsons tale i FN modtaget?

Den 20. september holdt Emma Watson en tale i FN's hovedkvarter i New York City. Talen handlede om HeForShe-kampagnen, som er en solidaritetsbevægelse, der har til formål at bringe mænd og kvinder sammen for at opnå ligestilling.

Publikum var meget modtagelige for hendes tale og klappede hende, efter hun var færdig med at tale. Hun fik også ros på sociale medier som Facebook, Twitter og YouTube.

Er der noget nyt om hendes personlige liv?

Emma Watson er en berømt skuespillerinde, der har været i rampelyset i lang tid. Hun er bedst kendt for sin rolle som Hermione Granger i Harry Potter-serien og Belle i Beauty and the Beast.

Emma Watsons personlige liv har været tabloid foder i årevis. Hun blev først knyttet til prins Harry tilbage i 2016, men så gik de fra hinanden kun få uger senere. I 2017 blev hun knyttet til en række berømtheder, herunder Tom Hiddleston og Johnny Depp, men der kom heller ikke noget ud af disse forhold.

Hun deltog for nylig i et fotoshoot med modefotografen Tim Walker, hvor hun poserede nøgen med håret dækket over sine bryster. Billederne er taget ud fra et kunstnerisk synspunkt for at fremhæve Watsons feministiske overbevisning om, at kvinder frit skal kunne vælge, hvordan de vil udtrykke deres seksualitet uden frygt for at blive dømt eller udnyttet af andre.

Hvornår ses Emma Watson næste gang offentligt eller på det store lærred?

Emma Watson er en britisk skuespillerinde, model og aktivist. Hun har været i offentligheden siden hun var 10 år gammel.

Sidste gang Emma Watson blev set offentligt var ved London-premieren på hendes seneste film "Beauty and The Beast" den 16. marts 2017.

Hun er i øjeblikket ved at optage en ny film kaldet "The Circle" med Tom Hanks og John Boyega.

Hvorfor fik Emma Watson en tatovering af et citat fra Plys på sin arm?

Tatoveringen er et citat fra AA Milnes Winnie-the-Pooh, som lyder "Åh, de ting, du kan finde, hvis du bare kigger."

Watson har været vokal om sin kærlighed til karakteren Plys Bjørn og har delt billeder af sig selv, hvor hun læser bogen for børn i nød på Instagram.

By

CVR DK-37407739