No Widgets found in the Sidebar
Hvem er PewDiePie fra Youtube? Se alt trivia her

Felix Arvid Ulf Kjellberg, bedre kendt under sit online-alias PewDiePie, er en svensk YouTuber og komiker. Han er bedst kendt for sine Let's Play-kommentarer og vlogs på YouTube.

PewDiePie blev født i Göteborg, Sverige af Ulf Christian Kjellberg og Lotta Kristina Johanna Kjellberg. Hans mor er fra Filippinerne og hans far er fra Sverige.

Felix begyndte at lave videoer, da han var 13 år gammel. Han droppede ud af Chalmers Tekniske Universitet for at fokusere på YouTube på fuld tid efter at have opnået succes der.

Han har været rangeret blandt de mest abonnerede kanaler på YouTube siden december 2010, efter at have overgået Justin Bieber i november 2013, hvilket gjorde ham til den mest abonnerede kanal på siden indtil november 2017, hvor han blev overgået af T-Series såvel som en af de top ti mest sete kanaler på YouTube med over 27 milliarder visninger og 17 millioner

Hvem er ejeren af PewDiePie-kanalen?

Felix Arvid Ulf Kjellberg, bedre kendt som PewDiePie, er en svensk YouTube-personlighed og komiker.

PewDiePie er den mest abonnerede på YouTuber på hjemmesiden. Han er blevet kaldt "en af de mest magtfulde mennesker på jorden" af Business Insider.

Han er født i Göteborg, Sverige, og bor i Brighton med sin kæreste Marzia Bisognin.

Hvad er en af hans mest populære videoer?

PewDiePie er en svensk videospilkommentator og internetpersonlighed. Han er bedst kendt for sine Let's Play-kommentarer og vlogs på YouTube.

En af hans mest populære videoer er "YOUTUBERS REACT TO PEWDIEPIE", som blev uploadet i 2012 og har over 30 millioner visninger. Den er blevet set af mange berømte YouTubere, herunder Jenna Marbles, Shane Dawson og Jack Septic Eye.

Hvor bor PewDiePie?

PewDiePie-kanalen har flest abonnenter på Youtube.

PewDiePie er en svensk videospiller, der poster videoer af sig selv, der spiller og kommenterer populære videospil. Han er født i 1989 og hedder i virkeligheden Felix Kjellberg. PewDiePie-kanalen har flest abonnenter på Youtube med over 91 millioner, hvilket overgår Justin Biebers YouTube-kanal, som har over 89 millioner abonnenter.

Hvor mange abonnenter har PewDiePie?

PewDiePie-kanalen har over 60 millioner abonnenter.

PewDiePie er en svensk YouTuber og videospilkommentator, født Felix Arvid Ulf Kjellberg i Göteborg, Sverige. Han er kendt for sine Let's Play-kommentarer og vlogs. Han har over 60 millioner abonnenter på sin YouTube-kanal.

Hvad er de mest populære kanaler på Youtube?

PewDiePie er en svensk videospilkommentator, der har været den mest abonnerede på YouTuber på hjemmesiden siden 2013.

PewDiePie er en gamer og YouTuber, der har været den mest abonnerede på YouTuber på Youtube siden 2013. Hans kanal har over 50 millioner abonnenter, og han har i gennemsnit omkring 4 millioner visninger pr. video. Han er kendt for sine Let's Play-kommentarer af gyserspil og vlogs om livet som internetberømthed.

Hvor mange abonnenter har PewDiePie på Youtube?

PewDiePie er en af de mest populære YouTubere i verden. Han har over 60 millioner abonnenter på sin kanal og er en af de mest abonnerede kanaler på Youtube.

Dette tal er imponerende, men det er ikke kun PewDiePies kanal, der har mange abonnenter. Hans videoer er blevet set mere end 18 milliarder gange på Youtube.

Hvad er nogle af hans mest populære videoer?

Felix Arvid Ulf Kjellberg, bedre kendt som PewDiePie, er en svensk videoproducent og YouTube-personlighed. Hans videoer består for det meste af, at han spiller videospil, mens han giver kommentarer.

PewDiePie har produceret mange populære videoer på sin YouTube-kanal. En af hans mest sete videoer er "Can't Remember the Name", som er blevet set over 12 millioner gange.

PewDiePie er en af de mest populære YouTube-personligheder med over 50 millioner abonnenter og 16 milliarder visninger.

Hvor gammel er han?

PewDiePie er en svensk YouTuber, komiker og videospiller, der har været aktiv siden 2010.

PewDiePie, også kendt som Felix Kjellberg, er en svensk YouTuber, komiker og videospiller, der har været aktiv siden 2010. Han blev født i oktober 24, 1989.

By

CVR DK-37407739