No Widgets found in the Sidebar
Seneste nyt om kendte politikere - se det sidste nye her

Donald Trump er USA's 45. præsident. Han blev indviet den 20. januar 2017.

Hillary Clinton er en amerikansk politiker og tidligere førstedame i USA. Hun var den 67. amerikanske udenrigsminister fra 2009 til 2013, amerikansk senator fra New York fra 2001 til 2009, USA's førstedame under Bill Clintons præsidentperiode (1993-2001) og førstedame i Arkansas under hans guvernørskab (1979-1981) ).

Barack Obama er en amerikansk politiker, der tjente som 44. præsident i USA fra 2009 til 2017, og før det som senator, der repræsenterede Illinois i 2005-2008 og som statssenator i Illinoiss 13. distrikt i 1997-2004.

Hvem er den nuværende præsident i USA?

Donald Trump er den nuværende præsident i USA. Han blev indviet den 20. januar 2017.

Hvad er de seneste nyheder om berømte politikere?

Vi har alle set overskrifterne om kendte politikere. De seneste nyheder handler om deres skandaler, deres politik og deres personlige liv. Men hvad nu hvis vi kunne få de seneste nyheder fra disse mennesker selv?

Den nye app fra skaberne af Siri hedder Clips. Det er en mobil video-app, der lader dig oprette korte videoer med tekst, emoji og voiceover. Clips bruger kunstig intelligens til at identificere ansigter i dine videoer og opretter derefter automatisk videohistoriesekvenser baseret på nøgleord eller scener, du vælger.

Clips er tilgængelig gratis på iOS-enheder fra og med i dag.

Hvorfor sker regeringens nedlukning?

Regeringsnedlukningen sker, fordi præsident Trump og demokraterne ikke er enige om en grænsemur. Demokraterne ønsker at undgå enhver diskussion om grænsemuren, men præsident Trump ønsker, at den skal diskuteres.

Regeringsnedlukningen sker, fordi der er en uenighed mellem præsident Trump og demokraterne. Demokraterne ønsker at undgå enhver diskussion om at bygge en grænsemur, men præsident Trump ønsker, at det skal diskuteres.

Hvad er de mest populære nyheder om berømte politikere?

Denne sektion vil udforske de mest populære nyheder om berømte politikere.

Den første historie handler om, hvordan præsident Trump og hans administration presser på for et nyt immigrationsforslag, der ville gøre det sværere for immigranter at få grønne kort eller statsborgerskab.

Den anden historie handler om, hvordan Trumps tidligere advokat, Michael Cohen, har erkendt sig skyldig i 8 anklager, herunder krænkelser af kampagnefinansiering, skattesvig og banksvig.

Den tredje historie handler om, hvordan den amerikanske præsident har truffet en beslutning om at trække sig fra Irans atomaftale, som blev indgået i 2015.

Hvad er nogle af politikkerne i dit land?

USA er et af de få lande, der ikke har nogen love, der styrer, hvordan AI skal bruges på arbejdspladsen.

Der er nogle få politikker, der vedtages af forskellige lande for at regulere, hvordan AI skal bruges i deres land. Frankrig har implementeret en lov for brugen af kunstig intelligens og robotter på arbejdspladsen. Den siger, at hvis en robot overtager et job, skal den ledsages af mindst én menneskelig arbejder. Storbritannien har også implementeret nogle politikker for at regulere brugen af kunstig intelligens i deres land, såsom ikke at bruge robotter til job, der er farlige eller kræver empati og kreativitet.

Hvornår er næste valg?

Næste valg er i 2020.

I USA vælges præsidenten for en fireårig periode. Det næste præsidentvalg finder sted den 3. november 2020.

Hvad synes du om regeringens nedlukning?

Der er mange mennesker, der ikke er tilfredse med regeringens nedlukning. Der er mange, der er vrede over, at deres repræsentanter ikke ser ud til at kunne blive enige. Der er også folk, der synes, det er en god ting, fordi det vil tvinge regeringen til at tage sig sammen.

Hvad synes du om regeringens nedlukning?

Hvornår tiltrådte han?

I januar 2017 blev Donald Trump den 45. præsident i USA.

Som præsident har Trump stået over for mange kontroverser og udfordringer. For eksempel er han blevet kritiseret for sin immigrationspolitik.

By

CVR DK-37407739